Etheal


Web sitesini kurmaktaki amacım, okuyucuları güncel ICO'lar hakkında bilgilendirmek ve başarılı bir ICO yatırımı yapmanız için destek sağlamaktı. Birçoğumuz bilir ki sağlık olmadan para kazanmanın pek bir anlamı yoktur. Halk dilinde çok kullanılan Her İşin Başı Sağlık lafı da zaten bu yüzden denir. Bu yazımız ise Her İşin Başı Sağlık olan sağlık sektöründen Etheal projesiyle alakalı olacak.

Dünya üzerinde sağlık sektörünün 7.6 Trilyon USD gibi ciddi bir hacmi bulunmakta. Etheal ekibi ise bu sistemin operasyonunun yeteri kadar iyi çalışmadığı kanısında. Yaklaşık 1 milyar insanın sağlık sektöründen yararlandığını gözlemleyen ekip, insanların hayat standartlarını yükseltmeyi hedefliyor.

Projeye ilk olarak 4 yıl önce Doklist.com sitesi üzerinden doktorları ve hastaları buluşturan bir web sitesi ile başlamışlar. Bu sitenin hiçbir reklam çalışması yapmadan yıllık 2.5Milyon insanın ziyaret ettiğini belirtiyorlar. Bu projeyi kendileri yatırım yaparak geliştirmişler ve önümüzdeki ayda Brezilyada sistemi aktive edeceklerini söylüyorlar. Bu büyüme ile totalde doktor ve hasta olarak 230 milyon potansiyel insana ulaşmayı hedefliyorlar.

Etheal ise hazır olan sitenin 2.0 sürümü gibi bir üst aşamaya taşıyacak. Program tamamen merkezsiz bir yazılım ve blockchain altyapısına sahip olacak. Hasta ve Doktorlar arası bağlantıyı sağlayarak iki taraf içinde en doğru yönlendirmeyi sağlayacak. Projenin geniş bir çevreye yayılması ise Sağlık Turizmi için çok önemli olacak. İnsanlar daha fazla doktor bilgisine ulaşabilecek ve kendi hastalıkları için daha uygun veya daha doğru çözüm bulabilecekler.


Projenin hedefi 20Milyon USD toplamak. Bunu toplamaları durumunda programı 30 ülkeye yaymayı hedefliyorlar. 3Milyon USD toplamalarında ise 3 ülke ile başlayacaklar. Proje genel hatlarıyla 3Milyonu toplayabilecek potansiyele sahip gözüküyor.

Program kullanıcı için chatbot gibi bir iyilik sunuyor. Mesela size datalarınızdan ulaşarak uzun süredir dişlerinize baktırmadığınızı gözlüyor. Hemen konuşmayı başlatarak dişçiye gitmek ister misin diye soruyor. Onay durumunda uygun gün seçmeni istiyor ve ardından programa dahil olan doktor üzerinden size hangisini istediğinizi seçtiriyor. 3 işlem sonunda randevunuz alınmış, doktorunuz sizi bekliyor oluyor ve size özel indirim yaptırıyor. Doktorlar için ise chatbot çevrede branşına göre kaç hastanın doktor beklediğini söylüyor ve onlara boş saatine göre teklif göndertiyor. Bu sayede doktor daha fazla hasta ile ilgileniyor. Hasta ise doktor peşinde koşmadan kolayca işini çözmüş oluyor.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve Pre-ICO'ya katılmak için Web Sitesine girebilir veya WhitePaper inceleyebilirsiniz.

Mail: icopara.info@gmail.com
Twitter: @ico_para
Bitcointalk Link

1 yorum:

  1. The ring keeps you onerous, the plug stimulates the prostate, and the toy is designed to remain in place no matter where your attractive adventures take you. There are few issues in life more satisfying than a great masturbation sesh, and this cheap wholesale toy is bound to take yours to the subsequent degree. This penis stroker from Babeland includes a soft materials on the outside, mild therapeutic massage nubs on the within, and unique ULTRASKYN materials that actually warms up the more you touch it. Not solely is the sleeve nice for solo play, nevertheless it makes the perfect toy to use during oral intercourse to intensify your partner’s pleasure. For some girls, having an almost lifelike-looking intercourse toy is a total turn-on.

    YanıtlaSil