ONZ Coin


Kripto paralarda son dönemlerde devam eden çöküşün geçtiğini umarak bu yazıma başlıyorum. Piyasa o kadar hareketli ki dün eriyip biten coinlerimiz bugün %25 - %40 kar bırakır duruma geldi. Doğru zamanda çıkıp yine doğru zamanda giriş yapanlar bir günde çok iyi paralar kazandılar. Hal böyle olunca sosyal medyada yine grafikler çizildi tahminler yapıldı veya tahminleri doğru çıkan hesaplar beğenildi ve takip edilmeye başlandı. Sosyal medya insan hayatında o kadar çok yer etmiş durumda ki buna bağlı yaşayan kişiler olmaya başladık. Kim nerede, ne yaptı, kiminleydi bütün bunlar sosyal medya üzerinden takip edilir oldu.

Blogger hesaplar, insta bloggerlar veya ünlüler gittikleri yerden, giydikleri kıyafetlerden veya yedikleri yemeklerden çok ciddi rakamlar kazanır oldular. İnsanlar onları gördükçe aynı kıyafetleri almayı veya aynı yerde aynı yemekleri yemeyi tercih eder oldular. Belkide hiçbirimizin köşesinden geçmeyeceği mekanlar çok ünlü birinin gidip bir çay içmesiyle tıklım tıklım dolar ve yer bulunamaz oldu. Aslında bunu bizlerde yapıyoruz ama bu işten bize pek bir fayda olmuyor. Genelde aldığımız hizmet karşılığında para ödeyenler oluyoruz. ONZ Coin ise bu olaya biraz daha farklı açıdan bakmış. Biz gidiyoruz onların adreslerini, bilgilerini vs sosyal medya üzerinden paylaşıyoruz ve o mekanı daha popüler hale getiriyoruz. Peki biz niye bu işten para almıyoruz? Sonuçta gittiğimiz mekan sosyal medyanın gücünden bizim sayemizde yararlanıyor ve belkide ona ekstra satış sağlıyoruz yani para kazandırıyoruz. ONZ Coin oluşturdukları özel bir logaritma sayesinde bizlere sosyal medyada yaptığımız paylaşımlar üzerinden Coin dağıtmayı hedefliyor. Aşağıda tanıtım videosunda Jessica tam da bizim yaptığımızı yapıyor;


ONZ Coin normal bir Token gibi değil. İndirmeniz gereken kendi walletları var. Bu onları daha güvenli yapmakla birlikte size de bilgisayarınızı daha güvenli tutmanıza teşvik ediyor. Ayrıca ONZ Coin bir DPOS blockchainine sahip bir proje. Daniel Larimer isminde blockchain mühendisi abimiz bu mining işinde çok enerji harcanıyor buna bir çözüm bulalım fikriyle yola çıkmıştır ve Dpos'u geliştirmiştir. Sistemin işleyişi aslında basit. Sabit sayıda delege edilmiş kazıcılar var ve kazıcı adedi bu sayının üzerine çıkamıyor. Biz ise elimizdeki coinlerle onlara oy verip bu listenin içinde kalmalarını veya listeye girmelerini sağlıyoruz. Onlarda buna karşılık bize kazdıklarından coin yolluyorlar.

ONZ Coin konusuna geri dönecek olursak projenin en büyük hedefi sosyal medya üzerinden kazandığınız coinleri harcayıp ihtiyaçlarınızı karşılamanız. Gezerek kazandığınız paraları harcama fikri cidden kulağa hoş geliyor.

ICO'ya katılmak için İnternet Sitelerini ziyaret edebilir veya WhitePaper inceleyebilirsiniz. Ayrıca unutmadan projeyi Yahoo, Nasdaq veya Ask gibi firmalar da destekliyor.

Email: icopara.info@gmail.com
Twitter: @ico_para
BitcoinTalk Profile Link

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder