Kepler


Uzun bir aradan sonra tekrar karşınıza yeni bir projeyle çıkıyorum. Bir haftalık arada ICO araştırmaları yaptım ancak içime sinip anlatabileceğim bir proje bulamamıştım, ta ki Kepler'e kadar. Kepleri bu kadar önemli yapan şey ise Blockchain teknolojisine Robotları ve AI (Yapay Zeka) teknolojilerini entegre edecek olmaları.

Son dönemde yapay zeka veya Iot üzerine yeni projeler hızla gelmeye başladı. Bunun başlıca nedeni ise geleceğin teknolojisi olan Blockchainin, geleceğin ta kendisi olan AI ve Robotlar ile daha kullanışlı ve anlaşılabilir olmaları. Belki biraz da bizden para alıp projelerini hayata geçirmek istemeleri de olabilir tabi :)

Kepler komşumuz olan Gürcistan'da geliştirilmiş bir proje. Proje o kadar büyük ki SofCap 30 Milyon USD, HardCap olarak ise 250 Milyon USD hedef koyulmuş. Bunu toplayabilirler mi diye soracak olursanız; eğer dedikleri doğruysa satamadıkları Tokenları dışarıda bekleyen büyük yatırımcılara verecekler ve onların söylediklerine göre dışarıda bekleyen 120 Milyon USD'lik hazır bir yatırımcı var. Bu durum onları biraz havaya sokmuş olacak ki ICO'da bütün tokenları satamazlarsa, dışarıda hazır olan yatırımcıların paralarıyla ICO'dan kalanları yakmama gibi bir durum söz konusu.

Projede Ar-Ge ve üretim için kurulacak Mega Fabrikanın yeri hazır. 55 Hektar gibi bir alana kurulacak fabrikanın arazisi ICO sonrası alınacak. Proje Tifliste geliştiriliyor ancak fabrikanın nerede kurulacağını ve bu alanı ne kadar ücret karşılığı alacaklarını cidden merak ediyorum. Fabrikanın projesinin görselini aşağıda görebilirsiniz.


Projede toplamda 257 Milyon Token üretilecek ve bu rakamda ortalamaya vurulduğunda Token değeri yaklaşık 1 USD olacak gibi gözüküyor. Aşağıda ICO stagelerini ve verilecek bonusları görebilirsiniz. 1 Gün sonra Community Building olan ilk evre başlayacak ve %50 bonus verilecek. ICO'ya katılmak için belkide en doğru ve en iyi zaman tabi elinizi hızlı tutmanız lazım. Yoğun bir talep gelmesi durumunda kısa sürede 1.5 Milyon Kep tükenebilir. ICO'nun güvenli geçmesi için fazlasıyla güvenlik önlemi aldıklarını özellikle belirtmişler.


Aşağıda topladıkları paralar ile gerçekleştirecekleri projelerini bulabilirsiniz:
30M USD => Kepler Network Platform
50M USD => Kepler Blockchain
100M USD => Kepler Laboratory
175M USD => Kepler Mega Factory
225M USD => Kepler Complex
250M USD => Kepler City

Proje 250 Milyon USD toplayabilir mi? Toplayabilir. Ancak biz ICO severler katılıp ne kadar para kazanabiliriz işte asıl soru burada. Borsaya çıktıktan sonra 1 Milyar dolar MarketCap demek katılanlara X4 kar bırakması anlamına gelir. Bu durumda kimine biraz riskli gelebilir. Son yaşanılan düşüşler ile bu 1 Milyar HardCap ICON ile aynı değere gelmesi anlamına gelir. Belirtmem gerekir ki proje ICON ile kıyaslanamayacak kadar büyük ölçekli yapılıyor.

Proje hakkında daha fazla bilgi almak için İnternet Sitesini inceleyebilir veya WhitePaper'larını okuyabilirsiniz. Ayrıca güncel proje takibi için Telegram sayfalarına üye olmanızı ve BitcoinTalk ANN sayfasını ziyaret etmenizi tavsiye ederim.

Email: icopara.info@gmail.com
Twitter: @ico_para
BitcoinTalk Profile Link

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder