ModulTrade

Geleceğin ticareti nasıl olacak? Bu sorunun cevabını bilmek veya öngörmek gelecekte çok para kazanmanın kapısını aralayacağı kesin. Peki ürününüzü hiç tanımadığınız birine satarken ki aldığınız riskler sizi nasıl etkileyecek. Sipariş geldi. Her şey hazır. Ödeme için anlaştınız ve ürünü gönderdiniz ancak para gelmezse ne yapacaksınız. İşte bu sıkıntılara çözüm olarak hazırlanmış bir proje ModulTrade.


Bu sıkıntılar büyük ölçekli firmalarda aralarında imzaladıkları sözleşmelerden dolayı pek sıkıntı olmuyor. Çift taraflı imzalanan sözleşmeler iki tarafa da optimum düzeyde destek sağlıyor ve firmalar çalışmaya başlıyorlar. Ancak bu durum küçük ölçekli firmalar yani Kobiler için böyle değil. Ülkesinde üretim yapan ve ürününü Dünya'ya pazarlamak isteyen bir sürü üretici var. Pazarlayınca da arada çok yüksek komisyonlar alan bankacılık sistemi bulunuyor. ModulTrade aradaki bu bankacılık sisteminin yerini almayı hedefleyen bir proje.

ModulTrade hakkında biraz bilgi verecek olursak; proje eski ticaret sisteminin tamamen güvene dayalı olduğunu ve risklerin çok fazla olduğunu görünce hayata geçirilmiş. Eski sistemin yavaşlığı,güvenilmezliği ve pahalılığı yerine hızlı, güvenli ve ucuz bir sistem olarak tasarlanmış. Bu projede ürünü bir ülkede satan ile başka bir ülkede alan arasında kimse yok. Sistem otomatik bir şekilde Smart Contract (Akıllı Sözleşme) ile alıcı ve satıcı arasında köprü oluşturup iki tarafı da koruyor.


2020 yılında B2B(Business to Business) E-Ticaretin 1,13 Trilyon Dolar olacağı bir yerde ModulTrade gibi ufak ölçekli firmaları birbirine güvenli bir şekilde bağlayan projelerin daha fazla değerleneceği aşikar gibi duruyor. Ayrıca ModulTrade servis sağlayıcıları tarafından lojistik, sigorta, finansman, ödeme veya vergi gibi konularda size destek verecek. Siz fiyat olarak uygun ve doğru ürünü üretin gerisini ModulTrade'e bırakın.

Şirketler arası ödemeler kendi Tokenları olan MTRc üzerinden yapılacak. Kullanım hacmi arttıkça yatırımcıları sevindireceği kesin. 2017 yılının en çok umut vadeden 20 projesi arasında gösteriliyor olması beklentilerin ne kadar yüksek olduğu hakkında oldukça bilgi veriyor.

Şuan Pre-Sale döneminde ve %30 indirim sağlanıyor. Pre-Sale döneminde şimdiye kadar 3.5 Milyondan fazla MTRc Token satılmış ve 1.5 Milyon Dolardan fazla yatırım toplanmış. Pre-Sale 4 gün daha devam edecek ve devamında kademeli olarak indirim azaltılarak ICO tamamlanacak.

Proje hakkında daha fazla bilgi almak için projenin aşağıdaki internet sitesine ve BitcoinTalk başlıklarına bakabilirsiniz;

modultrade.io
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2240518
https://twitter.com/ModulTrade

Bana ulaşmak için bu postuma yorum yazabilir, mail atabilir veya twitter üzerinde DM atabilirsiniz.

Mail: icopara.info@gmail.com
Twitter: @ico_para
BitcoinTalk Link


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder