Realisto


Dünyada en hızlı büyüyen sektörlerinin arasında ilk 5te olan İnşaat sektöründen güzel bir proje arayışındaydım. Realisto tam da bu zamanda karşıma çıktı. Projeyi bulma hikayem diğerlerine göre biraz daha farklı oldu. Direk proje sahipleri beni buldular ve projeleri hakkında bilgi verdiler.

Biraz projeden bahsedecek olursak; Realisto adı bana ne kadar İspanyolları anımsatsa da Almanyalı bir ekip tarafından geliştirilen bir proje. Projenin amacı ilk etapta Gayrimenkul Yatırımı yapıp al sat ile kazanılan parayı bütün sistemde elinde o an REA Token bulunduran herkese paylaştırmak. Bunu ilk etap için iki farklı şekilde yapmayı planlıyorlar. ICO ile kazanılan paranın yarısı ile Core Pool adı altında uzmanlar tarafından seçilmiş evleri alacaklar. Kalan diğer yarısı ile de Opportunity Pool ismi ile fırsat olarak gördükleri yarı bitmiş veya biraz harabe evler alıp onları yaptırıp daha fazla para kazanmayı hedefliyorlar.  


Projeden bu ilk etap ile istedikleri verimi aldıklarında sistemin ikinci etabını başlatacaklar ve büyük projeler için kitle fonlaması yapmaya aracılık edilecek. REA Token sahipleri isterlerse yatırım yaparak daha fazla kazanabilirler veya isterlerse hiçbir şey yapmadan yatırımcılardan alınan feenin %70ini aralarında paylaşabilirler ve para kazanabilirler.


Projeye genel hatları ile bakıldığında ICO ile alınan Tokenlarınıza hiç dokunmadığın durumda size sürekli para kazandıracak gibi bir durum var. Al ve unut sistemi ile yapılan yatırımlar için daha mantıklı gözüken bir proje. Proje hakkında daha fazla bilgi almak için Whitepaper inceleyebilirsiniz. ICO'ya katılmak isterseniz Realisto'nun İnternet Sitesinden yapabilirsiniz.

Bana bu postun altına yorum yazarak, mail atarak veya twitter üzerinden DM ile ulaşabilirsiniz.

Mail: icopara.info@gmail.com
Twitter: @ico_para
BitcoinTalk Profile Link



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder