Teky Corp


Bugün sizlere teknolojik oyuncaklar ile alakalı bir ICO hakkında bilgi vereceğim. Teknoloji ilerledikçe insanların oyuncak veya iş için kullanacakları cihazlarda değişmeye başladı. En basit örnek ile Dronelar ve VR gözlükler yavaş yavaş hayatımıza girmeye başladılar. Ayrıca ülkemizde bazı okullarda başlayan çocuklara robot, yazılım vs gibi yenilikleri öğretmek için geliştirilen STEM oyuncaklar ile yeni nesil direk yazılım dilini bilerek yetişiyorlar.

Teky Corp'un amacı ise kendi web siteleri(şuan yapım aşamasında) üzerinden bu tarz teknolojik oyuncaklara rahatlıkla ve güvenle ulaşmanızı sağlamak, uluslararası kargo gönderimi yapmak ve Kripto Para ile alışveriş yapmanızı sağlamak için oluşturulmuş bir proje. Web siteleri 8 farklı dilde hazırlanarak dünya geneline yayılma planlanmış. Ödeme yaparken kripto para zorunluluğunuz yok. İsterseniz kredi kartı, nakit veya mobil ödeme yapabileceksiniz. Bu sayede siteyi kullanan kitle daha geniş olacaktır ve uzun vadede fiyata yukarı etki edecektir.


Sitede başlıklar, aşağıda belirtildiği gibi 6 farklı şekilde olacak:

Electronics and Audio
New Technology
Gadgets
STEM Toys
Equipment
Engineering Accessories

Uluslararası teslimat ile ürünler 7-25 gün içinde Dünya'nın her yerine teslim edilecek. Ödeme işlemine geçmeden önce ülkenizde uygulanan vergi oranlarını da göreceksiniz ve ürünler resmi yollar ile kapınıza kadar teslim edilecek. Bütün rakamlar faturanızda belirtilmiş olacak ve iş için yapılan harcamalarda firmalara kolaylık sağlayacak.

Proje en çok STEM Toys başlığı üzerinde duruyor. Çocuklar için geleceğin eğitim şekli olarak gözüken bu sistemde asıl büyümeyi hedefliyorlar. 2Milyar Dolarlık eğitim alışverişi hacminde 160Milyon Dolarlık paya sahip olan STEM oyuncak satışları, şirketin en çok pay almaya çalışacakları kısım olacak.

Proje şuan Pre-ICO döneminde ve daha 14 gün devam edecek. Pre-ICO döneminde yatırım yapanlar %40 indirimden yararlanacaklar. Projenin hedefi ise toplamda 25Milyon Dolar toplamak.

Proje hakkında daha fazla bilgi almak veya ICO'larına katılmak için Web Sitelerini ziyaret edebilir yada WhitePaper'larını okuyabilirsiniz.

Bana bu postun altına yorum yazarak, email atarak veya Twitter üzerinden DM ile ulaşabilirsiniz.

Mail: icoparainfo@gmail.com
Twitter: @ico_para
BitcoinTalk Link

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder