Pundi X

Bugün sizlere kripto parayı sokaktaki insana kadar indirmeyi hedefleyen bir ICO projesi hakkında bilgi vereceğim. Kripto paraların kullanımı gün geçtikte yaygınlaşmaya devam ediyor. Ancak genel kullanıma bakıldığında Dünya üzerinde yaşayan 7.2 Milyar insandan sadece %1'lik kesiminin cebinde Bitcoin var. Pundi X Projesi sokaktaki esnafın veya herhangi bir marketin rahatlıkla Kripto Para alabildiği, satabildiği ve kabul edebildiği bir ortam sağlayarak, %1'lik kullanımı katlayarak büyütmeyi hedefliyor.


Projeyi onların değimiyle tanımlamak gerekirse; Kripto Para almak bir şişe su almak kadar kolay olmalı. Bu düşünce ile yola çıkılmış ve Pundi X projesi şekillenmiş. Pundi X POS cihazı ile Kripto Parayı USD Euro gibi Kuru, Banka Kartı, Mobil Uygulama ve Pundi X Pass Kartı kullanarak alabilmenizi sağlıyor.


Projede POS Cihazı olarak çift ekranlı ve tek ekranlı olmak üzere iki adet POS cihazı geliştiriliyor. Ayrıca özel yatırımcılar için 3 adet Pundi X Pass Kartlar hazırlanıyor. Aşağıda paylaştığım video ile Pundi X projesinin ne kadar kullanışlı olduğunu anlayabilirsiniz.


Proje Pre-ICO'da 4 Milyon USD toplamış. Yarın başlayacak ve 1 hafta daha sürecek bir Extended Pre-ICO dönemine girecekler. Projeye yatırım yapmayı düşünürseniz bu hafta kaçırılmayacak bir fırsat gibi gözüküyor.

ICO'ya başvurmak için İnternet Sitesini inceleyebilir veya proje hakkında daha fazla bilgi almak için WhitePaper inceleyebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi almak için bu postun altına yorum yazabilir, mail atabilir veya twitter üzerinden DM ile ulaşabilirsiniz.

Mail: icopara.info@gmail.com
Twitter: @ico_para
BitcoinTalk Profile Link

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder