LaLa World


Bugün sizlere yine bankacılık sektörüne alternatif olarak geliştirilen bir proje hakkında bilgi vereceğim. Bu kadar alternatif banka projelerinin olmasının nedeni Dünya genelinde 2 Milyar insanın banka hesabının olmaması. Önceki projelerde de belirttiğim gibi bazı ülkelerde aktif Facebook kullanıcılarından daha az Banka hesabı olan insanlar var. Durum böyle olunca projeler, bankacılık sektörüne alternatif olup Blockchain teknolojisinin faydalarından yararlanmak istiyorlar.

LaLaWorld normal geleneksel bankacılık sistemine alternatif olmak için geliştirilmiş. Bankacılık sektöründe masraflar fazla ve yavaş olduğu için Blockchain teknolojisi üzerinden para transferini hızlandırmak ve masrafları düşürmek için projeyi geliştirmişler. Ayrıca bu işlemler yapılırken güvenliği arttırmak için biometric tanımlama yaparak (Bunu parmak okuma sistemiyle yapacaklar) başkalarının sizin hesabınıza girip para çalma durumunu ortadan kaldırıyorlar. Bu datalar finansal ekosistem üzerinde oluşturdukları LaLa ID tanımlama sistemi üzerinden Blockchain üzerinde tutuyorlar.


Projede ayrıca LaLa Wallet adı altında çok kullanuşlı bir Hibrit Cüzdan bulunuyor. Bu cüzdan ile Kripto Para gönderimi ve alımı ile birlikte Döviz Kurları ile de işlem yapabileceksiniz. Diğer projelere bakıldığında bu durum LaLaWorld için kullanışlılığı arttıracaktır. Ayrıca bu wallet ile fatura ödeyebilecek, para çekebilecek ve LaLa Card (Kredi Kartı) ile işlem yapabileceksiniz.

Para çekebilmeniz için LaLaWorld dünya çapında dükkanlar kuracak ve buradan para gönderdiğiniz kişiler paralarını rahatlıkla nakit olarak çekebilecekler. Dükkanların yayılması ile farklı bir ülkede okuyan çocuklarına aileler çok daha rahat ve hızlı bir şekilde para gönderebilecekler. 

LaLaWorld ICO'ya katılmak için İnternet Sitelerini ziyaret edebilir ve daha fazla bilgi almak için WhitePaper inceleyebilirsiniz.

Mail: icopara.info@gmail.com
Twitter: @ico_para
BitcoinTalk Link


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder