Repux


Piyasaların dalgalı olması galiba beni biraz fazla etkiledi son dönemde. Her saat meraktan girdiğim Blockfolio'ya artık sadece aklıma geldikçe girer oldum. Son yaşadığımız büyük düşüşün çok mantıklı bir açıklamasını bulamasam da gördüğüm en sağlam açıklama Asyalıların Lunar Yeni Yıllarıydı. Asyalılar kripto paralara büyük hacim yapan ve dolaylı olarak fiyatları çok fazla etkileyen kişiler. Bu durumdan dolayı Uzak Doğu'da çıkan haberler veya spekülasyonlar pazarı fazlasıyla negatif etkiliyor. Peki Lunar yeni yıl neden önemli? Açıklamaya göre bu arkadaşlar bu dönemde parasını çekip ciddi harcamalar yapıyorlar. Nasıl bizde yeni yıl harcamaları yapılırsa onlarda da aynı durum geçerliymiş. Hatta denilene göre biraz daha fazlası. Bu nedenle paraları hep çekmişler. Bu dönemde yaşanan düşüşler son 3 yıldır gözlemleniyormuş. Bu sene onlara göre Köpek yılına giriliyor. Dogecoin iş yapar mı bu durumdan göreceğiz :)

Gelelim bugün sizlere anlatacağım Repux Projesine. Repux şirketlerde bulunan eski kullanılmayan dataları kendi tokenları ile satmanıza olanak sağlayan bir proje. Büyük şirketler veya uzun süredir dijital çalışan şirketlerde geçmiş yıllara ait bir dolu data kayıtlı durumda. Bunları belki çoğu kullanmıyor veya kullanamıyor yada farkında bile değiller. Repux bu datayı bir proje geliştiren kişiye satmanıza olanak sağlayan bir proje. Burada akıllara tabi bir dolu bahis sitesi mesajları falan geliyor. Onlar bizim ülkemizde şuan kanun ile sınırlandırılmış durumda. Burada ama asıl data dedikleri o değil. Yatırımcıların işine daha çok yarayacak şeylerin satışlarından bahsediyorlar.

Repux sadece data satmanıza veya almanıza olanak sağlamıyor. Repuxlarınız ile stok yönetimi, muhasebe, tedarik zinciri, kredi, iş geliştirme ve daha fazlasını satın alabileceksiniz. Projede tamamen iş sektörüne odaklanılmış. Sorunlar da çözümler de tamamen iş hayatı için. Aşağıda projenin tanıtım videosunu bulabilirsiniz. Başlangıçta Data konusundan ne kadar çok çektikleri belli oluyor..


Proje hakkında daha fazla bilgi almak için İnternet Sitelerini ziyaret edebilir, Whitepaper inceleyebilir veya Telegram üzerinden daha fazla destek alabilirsiniz. Güncel durum takibi için de BitcoinTalk ANN sayfasına göz atabilirsiniz.

Email: icopara.info@gmail.com
Twitter: @ico_para
BitcoinTalk Link

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder