Mira


Son dönemde özellikle de aralık ayında Bitcoin fiyatlarının uçmasıyla birlikte bizim gibi daha önceden bu piyasa girenlere çevresinden fazlasıyla Bitcoin hakkında soru gelmeye başladı. Çünkü bu piyasada çok büyük kazançlar olduğunu gördüler ve haliyle bu kazançlardan çevremizdekiler de yararlanmak istiyorlar. Zamanında dediğimizde bizlere karşı çıkmalarına rağmen şuan daha fazla bilgi almak ve tecrübelerimizden yararlanmak için Whatsapp grupları vs kurar oldular.

Yeni giren biri için işler biraz karmaşık ve fazla komisyon, yavaş para gönderme gibi olayları anlamaları ve bunlara çözüm bulmaları biraz zor olabiliyor. Peki Blockchain ve bu teknolojiye dayalı olarak gelişen bu Kripto Paraların alınması, gönderilmesi veya saklanması nasıl kolay olabilir?

Bu sorunun cevabı Mira'nın içinde gizli. Mira kendini Kripto Para işlemlerini kolaylaştırmaya adamış bir proje. Çoğu kullanıcının kripto para piyasasına girişi için fazlasıyla efor sarf etmesi ve belirli bir araştırma ve bilgi birikimi gerekiyor. Mira ise bu işlemleri kolaylaştırarak size hızlı bir şekilde alma, satma ve saklama olanağı sağlıyor.

MiraBox projenin ana bileşeni olarak tanımlanıyor. MiraBox üzerinden kripto para alım-satım işlemi yapabiliyorsunuz. Yapılan alımlarınızı ister bulut ortamından ister mail atarak bilgisayar ortamından ulaşabiliyorsunuz. Bu oluşturulan MiraBox'lar ise sadece tarafınızdan belirlenmiş özel şifreler ile açılabiliyor. Bu sayede bir arkadaşınız sizden ben yatırımlık Ethereum almak istiyorum dediğinde, Mira üzerinden ona alım yapıp şifreleyip direk mail yoluyla ona ait olan MiraBox'ı gönderebiliyorsunuz.


MiraLab ile oluşturduğunuz MiraBox'ınızı çok rahat bir şekilde kontrol etmeniz sağlanıyor. Online olarak bütün ortamlardan MiraLab ile elinizde olan coinlerinize bakabilirsiniz. Ayrıca MiraLab üzerinde oluşabilecek bağlantı sorunlarında ise MiraWallet ile GitHub üzerinden bağlanabileceğiniz bir açık kaynak kodu bulunuyor. Ayrıca Android ve ios sistemleri için Mobile Walletlar da olacak. Projenin amacına uygun olarak Mira ile her an her yerden ve ortamdan alım-satım yapabilir, gönderebilir ve saklayabilirsiniz.

Proje Pre-Sale ile 2 Milyon USD'ye yakın bir yatırım toplamış. Normal satışları 1 Şubatta başlayacak ve bütün ay boyunca devam edecek. HardCap 20 Milyon USD olarak belirlenmiş. Güzel bir reklam projeleri ve iyi bir tanıtım ile bu paralara ulaşmaları çok zor olmayabilir. Ico hakkında bilgi almak için Web Sitesine bakabilir, WhitePaper inceleyebilir veya Twitter üzerinden Mira'yı takip edebilirsiniz.

Bu arada son olarak Sosyal Medya hesaplarını takip etmenizi şiddetle öneririm. Geçen gün ICO'ya katılanlar üzerinden Iphone X çekilişi yapıp yollamışlar. Arada böyle Giveaway'ler yapmayı planlıyorlarmış.

Email: icopara.info@gmail.com
Twitter: @ico_para
BitcoinTalk Link

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder