Hero Token


Bugün sizlere buralara çoooook uzak bölgeden gelen bir proje hakkında bilgi vereceğim. Endonezya, Filipinler, Singapur, Tayland gibi ülkelerin bulunduğu Güneydoğu Asya bölgesi, şuan dünyanın en hızlı gelişen internet sahası olarak kabul edilmektedir. Bu büyümeye rağmen araştırmalara göre o bölgenin sadece %27si gibi küçük bir kısmının banka hesabı bulunmaktadır. Çok ilginç bir bilgi daha verecek olursak; bölgede Facebook hesabı olan kişi sayısı banka hesabı olan kişi sayısından oldukça fazladır. Pazardaki bu 600 Milyon kişilik potansiyeli gören girişimciler Hero projesini oluşturuyorlar ve ICO'yu başlatıyorlar. Projenin asıl amacı insanları banka hesabı sahibi yapmak yerine uygun bir kredilendirme yapıp insanların bankalardaki geleneksel kredi yöntemlerinden kurtarmak.

Yüksek popülasyona sahip bu bölgede bulunan %73'lük bankalar ile bağlantısı olmayan kesim için kredi çekmek veya krediye ulaşmak imkansız gibi bir şey olarak duruyor. Bu insanların hiçbir kayıtları olmaması onlara kredi notu verilememesine ve bu doğrultuda rahat bir şekilde krediye ulaşamamasına neden oluyor. Ayrıca Google araştırmasına göre 2025 yılında dünyanın en büyük 4. internet pazarına sahip olacaklar ve bu noktaya gelebilmek ve gerekli büyümeyi sağlayabilmek için firmaların Hero gibi kullanışlı yeni nesir bankaya ve krediye ihtiyaçları olacaktır.

Ekip oldukça tecrübeli ve daha önce başka projelerde fazlasıyla deneyimleri olmuş. 2015 yılında Alibaba ve SoftBank destekli bir Rehinci Dükkanı projesi geliştirmişler. History Channel'dan çoğumuzun bildiğinin aksine girişimciler bu dükkanı tamamen sanal ortamda mobilde uygulamışlar. Daha önceki projesinde Alibaba gibi global bir markanın desteklemiş olması bu proje içinde ayrıca güzel bir referans oluşturuyor.

Hero'nun Güneydoğu Asya bölgesinde 100Binden fazla partneri ve bayisi bulunuyor. Bu bayiler sayesinde güvenli bir şekilde nakit akışı sağlanabiliyor.


Proje güçlü bir yönetim ekibi tarafından yürütülüyor ve bütün belgeler güvenli takip amaçlı kaydediliyor. Bu sayede Güneydoğu Asya bölgesinden oldukça fazla yatırımcı ile çalıştıklarını söylüyorlar.

Hero Pre-Sale döneminde sadece 90 dakikada 2 Milyon USD toplamış ve SoftCap olan 5 Milyon USD'yi geçmiş. Token satışları 1 Şubatta tekrar başlayacak ve Şubat sonuna kadar devam edecek. Katılmak ve daha fazla bilgi almak için İnternet Sitelerini ziyaret edebilir, WhitePaper inceleyebilir veya BitcoinTalk Başlıklarına bakabilirsiniz.

Email: icopara.info@gmail.com
Twitter: @ico_para
BitcoinTalk Profile Link

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder