LordMancer II


Cep telefonlarının gün geçtikçe akıllanmasıyla ve daha iyi işlemciler sayesinde mobil oyun dünyası da yıllar içinde ciddi değişime uğradı. Bir zamanlar sadece Snake oynadığımız Nokialarımız varken şuan uygulama marketlerinden indirebileceğiniz sayısız oyuna sahibiz. Bu oyun sektöründe başarılı olan ve Candy Crush gibi çok ciddi miktarlara satılan oyunlar sayesinde oyun şirketleri mobil cihazlara yönelmeye başladılar. LordMancer II ise mobil oyun ağında ilk kendi Token'ını çıkaran oyun oldu.

LordMancer II şuanda Android cihazlarınızdan Google Play mağazasıyla indirip deneyebileceğiniz bir oyun. Oyuna bakıldığında diğer oyunlar ile fazla bir farklılık olmamakla birlikte Mobil MMORPG oyunları arasında ICO ve iyi bir marketing ile daha fazla oyuncuya ulaşmaları mümkün.

Kendi oluşturdukları LC Token oyunun içinde item almak için kullanılıyor. Bunu yazarken aklıma bir ara Digibyte Minecraft'ta kullanılacak haberleri çıkmıştı o geldi. Bu haber tabi ki Digibyte fiyatlarını rekor seviyelere yükseltti. Sonra kullanılmayınca beni biraz zarara uğrattılar.

LC'leri kazanmanın veya almanın bazı yöntemleri mevcut. Token almak için exchange siteleri kullanılacak. Oradan alınanlar oyuna aktarılacak veya oyunda kazandıklarınız direk exchange üzerinden kripto paraya çevrilebilecek. Kripto para piyasasına hakim olmayan kullanıcılar için ise onlara uygun bir yol ile alış yapmaları sağlanacak. Açıkçası benim burada biraz endişem var. ICO sonrası bu piyasa hakkında bilgisi olmayana satarken nasıl bir fiyat politikası işleyecek merak ediyorum.


LC Token'ların değerini arttırmak için ise projede başka yöntemler de düşünülmüş. Diyelim ki biri kalkanını sizden 100LC fiyata satın aldı. Size satıştan %80 verilecek, geri kalanın yarısı oyunu yazan ekibe gidecek, diğer yarısı ise yakılacak. Yani siz 80LC alıren, oyun sahipleri 10LC alacak ve kalan 10LC yakılacak. Bu sayede dolaşımda olan Token azaltılarak değer kazanması amaçlanacak. Piyasada dolaşan LC token sayısında ciddi düşüş olduğu durumda ise; başka bir Token oluşturulacak ve LC sahipleri zarar ettirilmeden yeni token ile değiştirebilecekler. Hesaplamalara göre en az 5 yıl içinde şuana kadar oluşturulan LC Token sayısının bitmesinin imkansız olduğunu bildiriyorlar.


Oyunun tanıtım videosuna aşağıda bakabilirsiniz. Ayrıca 2018 1. çeyreğinde oyun IOS işletim sistemli Apple cihazlarda da oynanabilecek.


Oyun ve ICO hakkında daha fazla bilgi almak için İnternet Sitelerini inceleyebilirsiniz. Ayrıca yatırım yapmayı planlıyorsanız WhitePaper'larını incelemenizi tavsiye ederim.

Mail: icopara.info@gmail.com
Twitter: @ico_para
BitconTalk Profile Link




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder