Next.Exchange


Geçen gün Twitter'da ICO'ların artışını gösterin bir görsele rastladım. Son yıllarda artan bu ICO sayılarını ve topladıkları ciddi rakamları tek bir yerde çok başarılı gösteriyorlardı. Onu izlerken bu iş bu şekilde daha ne kadar gidecek diye düşünmeye başladım. ERC20 standardını kullanıp Ethereum ağında Token yaratmak o kadar kolay olmalı ki piyasada her gün yeni ICO'lar karşımıza çıkıyor. Ben yazılım altyapısı olmayan biri olduğum için bana anlamak zor geliyor ama anlaşılan o ki normal bir yazılımcı için çok rahat bir şekilde Token oluşturabileceği bir ortam sunuluyor.

Peki benim gibi bu yazılım işinden anlamayan ancak çok iyi bir fikri veya projesi olan kişi ne yapacak? İşte bu sorunun cevabını Next.Exchange veriyor. Next.Exchange size güvenli ve hızlı bir şekilde projenize finansman bulmanızı sağlıyor. Ofisinizden, evinizden veya bir cafeden çok rahat bir şekilde yazılım vs. gibi bir ekip kurmadan ICO yapabileceksiniz. Ethereum ağı ile bu kadar kolay olan bir iş Next.Exchange'in başarılı olması durumunda nasıl bir sıçrama yaşayacak yaşayıp göreceğiz.


ICO'larda yaşanan en büyük sorun olan (tabi bize o şekilde lanse ediliyor) DDOS saldırıları ile bütün yatırımların çalınma derdini de kendi güvenlik sistemleriyle çözmüş oluyorlar.

Projede sadece yeni ICO'ya çıkacak Tokenlar bulunmayacak. Asıl amaç fiat, kripto para, gerçek varlıklar yani şirket hisse senetlerinin bulunduğu bir takas platformu yaratmak. İlerleyen dönemlerde ise PayPal ile ödeme alıp gönderme yapmayı hedefliyorlar.

Next.Exchange Mobil uygulaması ile gittiğiniz her yerde işlem yapma fırsatı bulabileceksiniz. Hepimizin şuan yaşadığı en büyük sorun olan ani piyasa hareketlerinde yanımızda bilgisayar olmadan işlemlerin zor yapılabilmesinin bu şekilde önüne geçilmiş olacak. Ayrıca sosyal ağ ortamı kurulacak ve profesyonel traderların yapacakları yatırımları mantıklı bulursanız, çok rahat bir şekilde mobil üzerinden kopyalayıp işlem yapabileceksiniz.

Hollanda merkezli bir firma tarafından geliştirilen projede ilk işlemler USD ve Euro üzerinden yapılacak. Ardından yeni kurlar eklemeyi planlıyorlar. Projede SoftCap 10Milyon USD, HardCap ise 30Milyon USD olarak belirlenmiş. Üye olduğumda üretilecek toplam 120Milyon Next Token'ın %40ını sattıklarını gördüm. Bu rakamda 10Milyon USD üzerinde bir rakamı şimdiden topladıkları anlamına geliyor.

Proje hakkında bilgi almak ve ICO'ya katılmak için İnternet Sitelerini ziyaret edebilir veya yatırım yapmadan önce daha fazla bilgi almak için WhitePaper ve BitcoinTalk ANN inceleyebilirsiniz.

Mail: icopara.info@gmail.com
Twitter: @ico_para
BitcoinTalk Link



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder