Signals


Uzun süredir Bitcoin ve Altcoinler üzerine yatırım ve araştırma yapmaktayım. Bugüne kadar, Al-Sat yaparak bitcoin sayımı arttırma konusunda şansımın pek yaver gittiğini söyleyemem. Ben daha çok, bizim piyasada denildiği gibi, HODL mantığı ile al unut veya elinde tut sistemini tercih eden biriyim. Son zamanlarda Twitter üzerinde bir dolu hesap üzerinden grafik analizi veya tavsiyeler yapılıyor. Takip ettiklerimin arasında cidden başarılı olanlar var. Ancak bu iş çok zor bir iş. Eskiden, yani bu kadar kalabalık değilken, işler kötü gittiğinde bu kadar tepki almıyorlardı ama şuan insanlar para kaybedince aşırı derecede karşı tarafa yükleniyor. Bizim de aslında yazdığımız yazılar bu şekilde. Burada da projeler anlatılıyor ve hakkında birtakım bilgiler veriliyor ancak yatırım yapmadan önce kesinlikle kendi araştırmanızı yapmanızı tavsiye ediyorum. Sonuçta hiçbirimiz uzun süre çalıştığımız, kazandığımız paraların bir anda uçmasını istemeyiz.

Bu kadar uzun lafın üstüne fark ettim ki anlatmak istediğim konudan baya bir dışarı çıkmışım. Hepimizin içinde bulunduğu veya bulunacağı Kripto Paralar her geçen gün katlanarak büyümeye devam ediyor. Her yeni bir Coin veya Token her an takip edilmesi gereken yeni datalar oluşturuyor. Piyasadaki bu cazip hareketliliği gören yeni yatırımcılar ise bu dataları kullanarak işlemlerini yapmaya başlıyorlar. Fakat her yatırımcı yatırım konusunda aynı tecrübeye veya bilgi birikimine sahip olamayabiliyor. Onlar da belki benim takip ettiğim hesapları takip ederek belki de kendi çabaları ile öğrendikleri yöntemlerle yatırım yapıyorlar. Signals bütün bu yeni veya çok data içerisinde hangisine yetişeceğini kaçıran tecrübeli yatırımcılar için oluşturulmuş bir piyasa. Burada yatırımcıları, data mühendislerini ve geliştiricileri aynı çatı altında toplamak hedefleniyor.

Signals çok kullanışlı bir arayüze sahip. İstediğiniz girdileri çok rahat bir şekilde seçerek veya tut bırak yaparak belirleyebiliyorsunuz. Bu girdiler ile alım sinyali mi yoksa satım sinyali mi istediğinizi belirtiyorsunuz. Sonrasında program bütün geçmişte olan dataları inceleyip size optimizasyon yaparak yaklaşık bu işlemde nasıl bir kar elde edeceğinizi söylüyor. Bunun üzerine size kendi  yatırım tavsiyelerini belirterek kar oranınızın daha fazla olmasını sağlıyor. Tüm bunlar merkezi olmayan bir süper bilgisayar oluşturularak yapılacak ve siz herhangi bir kod vs. bilmeden çok rahat bir şekilde yatırım tavsiyesi alabileceksiniz.


Tecrübeli yatırımcılar genellikle Tradingview kullanmaktadırlar ama Signals, Kripto Para piyasasında tahtı kendi eline geçirecek bir potansiyele sahip. Çok kullanışlı arayüzleri ve yapacağı kendi hesaplamalar ile sürekli piyasayı takip eden yatırımcılar için oldukça faydalı olacaktır. Bir dönem yukarıdaki siteyi kullanmış biri olarak; siteyi anlamam ve çözmem biraz zamanımı aldı. Ayrıca ekonomi vb bir eğitimim olmadığı için kendi deneyimlerimi ve araştırmalarım ile öğrendiğim yöntemleri deneme fırsatı bulmuştum. Signals ise bunlara hiç gerek kalmadan sadece seçtiğim belirli girdiler ile bana uzun periyotlarda yapacağım yatırımlarda fayda sağlayacak bir proje.

Tecrübesiz yatırımcılar için ise ayrıca bir platform kurularak onlara da başkaları tarafından yatırım tavsiyesi verilecek. Sistem ihtimal dahilinde ne kadar riske etmeniz gerektiği konusunda ve size bu işlemin sonunda ne kadar para kazanacağınız konusunda bilgi verecek. Burada yatırımcılar eğer yaptıkları bu yatırımlar sonucunda başarısız olurlar ise Signals'a karşı oluşabilecek olumsuz tepkiler beni düşündürüyor. Sonuçta kazanırken herkes iyi ancak işler kötü gittiğinde büyük sıkıntılar çıkabilir.

Projede şuan PreSale tamamlandı ve hedefledikleri rakama ulaştılar. Bu ay içerisinde normal fiyattan ICO tekrar başlatılacak. Toplam hedef 25 Milyon USD toplamak, alt hedef ise 2 Milyon USD. PreSale ile zaten şimdiden 2Milyon USD toplamış durumdalar.


Proje hakkında daha fazla bilgi almak için veya ICO'ya katılmak için İnternet Sitelerini ziyaret edebilir veya WhitePaper inceleyebilirsiniz.

Mail: icopara.info@gmail.com
Twitter: @ico_para
BitcoinTalk Link


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder