SandBlock


Bugün sizlere müşteri ve satıcı arasındaki memnuniyeti ve bağlılığı arttırmayı hedefleyen SandBlock projesi hakkında biraz bilgi vereceğim. Eski esnaflıkta bilindiği üzere Müşteri Velinimettir. Bir araştırmaya göre hizmetinizden veya ürününüzden dolayı mutsuz ayrılan bir kişi yüzünden 63 yeni müşteri kaybettiğiniz gözlemlenmiş. Sayı bana pek inandırıcı gelmese de firmanızdan memnun olmayan bir müşterinin kötü referans ile size gelecek yeni müşteriler konusunda etkileyeceği kesin.

Herkes tarafından bilinmektedir ki Müşteri Memnuniyeti bir şirketin en önemli stratejilerden biridir. Son dönemde özellikle E-Ticaret tarafında oluşan memnuniyetsizlik, gösterilen ürünün gelen ile örtüşmemesi, yazılan şikayet yorumlarının bir şekilde sildirilmesi gibi sorunlar müşteri ve satıcılar arasındaki ilişkiyi oldukça zedelemektedir. Ancak unutulmamalıdır ki ürün ve hizmeti iyi olup da yeteri kadar müşteri bulamadığı için kapanan bir dolu şirkette mevcuttur.

SandBlock, yukarıda belirttiğim zor durumda olan müşteri ve satıcı arasındaki güveni yerine getirmek için planlanmış bir blockchain projesi. Müşteri ve satıcı arasıdaki ilişki merkezi olmayan protokol ile tanımlanarak,  hesaplanarak ve geliştirilerek iki taraf için de yararlı olacak şekilde planlanmış.

Projede bir market kurulacak ve bu market üzerinden memnuniyet durumuna göre Token kazanacaksınız. Her marketten kendi Token'ı kazanılacak ve bunu satarak başka markette kullanabileceksiniz. Örnek vermek gerekirse Kahve dükkanından aldığınız bir Token'ı satıp gidip Uçak bileti alabileceksiniz. Daha açık bir şekilde Starbucks yıldızlarınız ile gidip mil alip uçak bileti almanız sağlanacak.


Ayrıca SandBlock müşteri memnuniyet anketi yaparak, sizin düşünce ve yorumlarınızı direk firmalara aktarmanızı sağlayacak. Firmaların sizin bu yorumlarınız üzerinden daha hızlı aksiyon almalarını ve kendileri geliştirmeleri beklenecek.

Projenin ICO'su devam ediyor ve kendi konu başlıklarında açıkladıklarına göre Pre-ICO'da projeyi hayata geçirmek için yeterli para toplanmış. Yatırım yapanlar için bu işin sonunda elinde bir sonuç olacağı kesin gibi duruyor.

Projenin ICO'suna katılmak ve daha fazla bilgi almak için Internet Sitesini ziyaret edebilik, WhitePaper inceleyebilir ve BitcoinTalk ANN başlığını takip edebilirsiniz.

Mail: icopara.info@gmail.com
Twitter: @ico_para
Bitcointalk Profile Link

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder