NousPlatform


ICO'lara bakarken fazlasıyla yatırım toplamak için aracılık yapan projeler olduğunu fark ettim. Bu durum benim siteme de yansımış olacak ki oldukça fazla beğendiğim yatırım veya yatırımcılık projesine yer vermişim. Bugün bunlara bir yenisi daha ekleniyor olacak. NousPlatform ufak yatırımcı veya büyük fonların, şirketlere yatırım yapabileceği bir ortam sağlayacak.

Büyük fonlar böyle projelere daha kolay ulaşma fırsatı bulabiliyor. Bizim gibi ufak çaplı paralar ile yatırım yapıp para kazanmayı hedefleyenler için ise bu o kadar kolay olmuyor. ICO'lar bizim gibi ufak yatırımcılar için iyi bir sistem ancak bu altyapıyı sağlayamayıp projesine yatırım toplayamayan bir sürü girişimci var. 


Yukarıda da izlediğiniz gibi NousPlatform'un asıl hedefi Bob gibi ufak yatırımcılar. ICO'larda da gözüktüğü üzere bu küçük rakamlar Crowdsale olunca 25-30 Milyon USD gibi rakamlara ulaşabiliyor.

Birazda NousPlatform hakkında bilgi verelim. Fazlasıyla kullanışlı bir arayüz kullanıyorlar. Buradan istediğiniz yatırım miktarı ile işlem yapıp fırsatları değerlendirmenizi sağlıyor. Bu işlemler Blockchain ile tamamen şeffaf bir şekilde iki taraf için de sağlanıyor, aradaki komisyon ücretleri düşürülüyor, riskleriniz limitleniyor ve para gönderme alma işlemlerinde oluşan gecikme düşürülüyor. 

Projede ayrıca en iyi yatırımcılar gibi bir liste oluşturulacak ve bu listede fonların karlılık oranı üzerinden yatırımcılar listelenecek. Bu tablo üzerinden sizin yatırımlarınızı beğenip yaptığınız işlemleri yeni yatırımcılar rahatlıkla yapabilecek.

NousPlatform sadece yeni projelere yatırım yapabileceğiniz bir yer olmayacak. Varlıklara, kripto paralara veya ham petrole işlem yapabileceksiniz. Platform üzerinde oluşturulan örnek olarak petrol fonu veya gayrimenkul fonunun haftalık ve aylık karlılığına bakıp yatırım yapma fırsatı verecek.

Projede Pre-Sale 25 Aralığa kadar devam edecek ve bu dönemde %20 Bonus veriliyor. Ayrıca logo tasarımlarını çok beğendiğimi de söylemeden geçemeyeceğim. Yatırım yapmak için İnternet Sitelerine bakabilir veya daha fazla bilgi almak için WhitePaper inceleyebilirsiniz.

Email: icopara.info@gmail.com
Twitter: @ico_para
BitcoinTalk Link

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder